Piets Pan door Piet Huysentruyt

Piet Huysentruyt is met zijn pan de wereld rondgetrokken op zoek naar gerechten van andere culturen. Met steeds een bekende Vlaming aan zijn zijde trok hij van land naar land voor het programma Piets Pan wat te zien was bij VTM. Misschien heb je de serie al wel gezien. maar wat gebeurde er als de camera’s niet liepen? Dat staat in dit boek, samen met de meer dan 80 gerechten die Piet tijdens zijn culinaire rondreis heeft gekookt. Lekkere recepten uit Aruba, Thailand, Zweden en nog meer landen. Veel foto’s, anekdotes en gerechten. Dus als je Piets Pan helemaal van a tot z gevolgd hebt op tv, kan je dat ook doen met het boek!

Titel: Piet’s Pan
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Standaard Uitgeverij
Verschijningsjaar: 2001

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.