Pekingeend Bij Nacht door Sylvia Witteman

Pekingeend bij nacht, 4 CD'S Sylvia WittemanEigenlijk geen kookboek met recepten en foto’s van recepten maar een waar luisterboek van Volkskrant columniste Sylvia Witteman. Alle grappige en alledaagse dingen op een humorvolle manier beschreven door Sylvia Witteman en voorgelezen door Adeline van Lier. Veel dingen gaan gewoon lekker over eten, maar ook over de zegeltjes in de supermarkt en kinderen die midden in de nacht ziek naast je bed staan met alle gevolgen van dien. Lekker luisteren op je iPod of mobieltje!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.