Patisserie & Desserts 2

patisserie & desserts 2Meringues! Wat is het? De manier van kloppen? Welk eiwit? Wat kan je toevoegen? Het juiste recept en de belangrijkste factor bij het maken van meringues: de temperatuur. Op deze vragen heeft Patisserie & Desserts het antwoord! Met de lekkerste meringues recepten: Franse, Italiaanse, Duitse, Japanse en Spaanse meringues. Keus genoeg! Meer over granite, de simpele, makkelijke en lekkere ijsvorm. Aandacht is er ook voor de Geraardsbergse Mattentaart, een van de troeven van Geraardsbergen, net als de oudste Manneke Pis en de Muur (onder wielrenners wel bekend).

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.