Patisserie & Desserts 3

Patisserie & Desserts 3Uit de bourgondische stad ’s Hertogenbosch de Bossche koek, de saga, het ontcijferen van oude recepten, het principe en de concurrentie. Patisserie & Desserts weet het! Marsepein, misschien wel eens gegeten in de decembermaand, met pasen of van de bruidstaart. Maar hoe boetseer je een roos of varken van marsepein. Dit wordt allemaal uitgelegd in stap voor stap foto’s. Met de herfst voor de deur zie je ze wel weer liggen de kastanje, wat kan je daar mee doen? Verschillende recepten met kastanjes geeft je het antwoord. En de ultieme test voor het maken van de suikerspin, welk soort suiker maakt de beste suikerspin?

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.