Patisserie & Desserts 1

Patisserie & Desserts 1Het eerste nummer van Patisserie & Desserts, het zusje van de Culinaire Saisonnier. Patisserie & Desserts is het vakblad voor iedereen die werkzaam is in de patisseriewereld, maar ook voor de hobbykok. In dit nummer meer over piping (rozetjes etc maken met slagroom of aardappelpuree bv) Er wordt uitgelegd hoe je chocolade tempereerd en alles over room. Natuurlijk veel recepten met net dat extraatje. Alleen al van het kijken naar de foto’s loopt het water al uit je mond!

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Patisserie & Desserts 1

  1. Hallo, ik ben lid van P&D maar ik heb ontdekt dat ik deel 1 mis is er iemand die mij daar aan kan helpen?

    vriendelijke groet,
    Edwin Vermeulen
    edjevermeulen[at]hotmail.com (vervang [at] door @)