Patisserie & Desserts 6

Patisserie & Desserts 6Patisserie & Desserts is het seizoensmagazine voor de patissier, chocolatier, brood- en banketbakkers en ga zo maar door. Maar het is zeker ook en blad wat erg leuk is als patisserie je hobby is. In uitgave 6 de zuurtjes van Papabubble, op ambachtelijke wijze in Amsterdam gemaakt. Voor de broodbakkers de verschillende soorten Italiaans brood en voor de chocolatier een interview met shock-o-latier Dominque Persoone van The Chocolate line met verrassende bonbon recepten. Interessant is het stuk over de historie in de patisserie. Maar dat is lang niet alles in Patisserie & Desserts komen nog veel meer heerlijkheden en wetenswaardigheden aanbod! Zeker lezen!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.