Pasta De Lekkerste Recepten uit AllerHande

Pasta - De Lekkerste Recepten uit AllerHandeDe Italiaanse keuken zal dit boekje niet evenaren vermeld het voorwoord, maar Nederland wordt steeds meer een ‘pastaland’. Daarom heeft Albert Heijn heeft in 1991 de lekkerste pastarecepten uit de Allerhande (vanaf 1983 tot en met 1990) verzameld. Ovenschotels, pastasalades, pastaschotels met vis, allerlei gerechten uit de pastakeuken. Alles voorzien van een mooie foto. Een leuk boekje om inspiratie op te doen.

Titel: Pasta – De Lekkerste recepten uit Allerhande
Verschijningsjaar: 1991
In opdracht van: Albert Heijn

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.