Passione door Gennaro Contaldo

Passione Gennaro Contaldo De leermeester van Jamie Oliver, Gennaro Contaldo heeft nu ook zijn eigen kookboek: Passione met eenvoudige en verleidelijke recepten voor liefhebbers van de Italiaanse keuken. Het is een persoonlijk kookboek geworden met persoonlijke recepten en foto’s uit Gennaro’s privé fotoalbum. Maak met dezelfde passie voor de Italiaanse keuken de involtini di melanzane alla parmigiana (aubergine rolletjes met kaas) of de funghi al funghetto (paddestoelen in tomatensaus) of biscotti rococo (amandelkoekjes). Passione is een musthave voor de liefhebber van Italië!

Titel: Passione
Auteur: Gennaro Contaldo
Uitgever: The House of books
Verschijningsjaar: 2004
ISBN: 9789044308808

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.