Ovenhits

Ovenhits is de special van Koken & Genieten. Net als Koken & Genieten vind je in deze special bijna alleen maar recepten. Af en toe tips maar vooral recepten met foto’s. Een greep uit de 96 recepten: zalmtaartjes, kipkerrie met abrikozen, appelbollen met marsepein en roggebrood met zonnebloempitten. Verschillende gerechten die allemaal in de oven klaargemaakt moeten worden.

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 gedachten over “Ovenhits”

 1. Hallo,

  Bij het zoeken naar Ovenhits 1 en 2 kwam ik dit web tegen. Genoemde specials zijn uitverkocht bij Koken en Genieten. Kun je mij adviseren hoe ik nog aan deze uitgaven kan komen. Ik sta al een tijdje op Marktplaats maar nog geen reacties gekregen.

  Alvast bedankt,
  Yvonne.

 2. Het enige wat ik kan bedenken is om elke boekhandel die je tegenkomt in te lopen om te kijken of ze daar nog exemplaren hebben. Ik denk alleen dat de kans erg klein is dat er nog 1 is. Wellicht kan je koken & genieten zelf mailen met de vraag of er nog een ‘ het beste uit ovenhits 1 & 2″ uitkomt. Dit is namelijk met de koken & genieten taartenspecials ook gebeurt!

  Succes in ieder geval met de zoektocht!

  Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.