Oliver’s Twist

Jamie Oliver in zijn element, kokend voor vrienden. Op deze dvd staan 7 afleveringen uit de serie Oliver’s Twist, zoals World Cup Breakfast – Jamie trakteert zijn vrienden en zichzelf op een uitgebreid ontbijt terwijl ze een voetbalwedstrijd kijken, Scarlet Division – een vegetarische maaltijd voor tijdens een jamsessie met zijn band, The Bill – Jamie laat de politie ook bij hem eten, Wild City – goede ingredienten zo aan de kant van de berm?, Tiger – Oma en haar vriendinnen bezoeken London en natuurlijk Jamie , Bollywood – een speciale Indiase avond en Chocolate – de oppassers moet je natuurlijk ook tevreden houden. Tijdens het koken van de gerechten geeft Jamie Oliver veel culinaire tips en geeft hij antwoord op allerlei vragen over koken. 168 minuten lang Jamie op de buis!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)