Noedels door Vicki Liley

Noedels - Vicki LileyNoedels, je hebt er veel soorten van, overheerlijk voor een lichte maaltijd. In dit boek zie je dat er verschillende soorten noedels zijn zoals cellofaannoedels, eiernoedels of hokkiennoedels. Leer de 2 basismanieren van noedels koken en ga dan aan de slag met de recepten. Maak met noedels overheerlijke hapjes, soepen, salades, vlees- vis- en groenten-gerechten en zelfs desserts met noedels. Er worden ook nog een aantal recepten gegeven voor sausjes die je bij de noedels kan serveren. Met de woordenlijst weet je ook meteen wat de ingrediƫnten zijn zoals mirin of shii-take. Een leuk boekje om de Oosterse keuken wat dichterbij te brengen.

Titel: Noedels
Auteur: Vicki Liley
Uitgever: Good Cook publishing
Verschijningsjaar: 2003
ISBN: 9789073191112

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)