Nigella’s Christmas Kitchen

plaatjeDrie afleveringen lang op de zondagavond (vanaf 9 december 2007) om 19:45 bij Vitaya kookt Nigella Lawson speciale kerstgerechten. Maak een geurende gekruide ham, Christmas chutney, gravlax en bijvoorbeeld een roder dan rood cranberry saus. Met haar rijke en smaakvolle gerechten wordt het met deze serie weer een geslaagd kerstdiner. Recepten van het programma vind je op de site bij de BBC. Dus geen helse keukentaferelen maar een wereldse “foodie-heaven” met Nigella tijdens deze kerst.

Vanaf 27 november 2008 zijn de afleveringen van Nigella’s Christmas Kitchen op RTL4 te zien op de donderdagmiddag rond 16:35

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.