Nigella Express

“The Domestic Goddess is back” vanaf 3 september om 21:30 bij BBC2 is Nigella Lawson terug met haar nieuwe serie Nigella Express. Dit keer met Fast Food! Ze maakt snelle, gezonde maaltijden klaar. Ontdekt snellere werkwijze en briljante tijdbesparende ideeen. Maaltijden die je gewoon zelf kan maken, als je een aflevering bekeken hebt zou je direct met haar recepten de keuken in willen rennen! Met elke aflevering een ander thema, sommige rondom 1 maaltijd en de andere weer met snelle dinertjes heel verschillend dus! In ieder geval krijg je recepten die je geen slaaf maken van je fornuis. Krijg je niet genoeg van haar recepten, binnenkort verschijnt ook de Nederlandstalige versie van het bijbehorende boek Nigella Express!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.