Nigella Express door Nigella Lawson

Nigella Express Nigella LawsonStap ook in in de Nigella Express en ga lekker en snel koken. Met haar nieuwe programma Nigella Express op de BBC en nu ook het bijbehorende kookboek laat Nigella Lawson weer van zich horen. Wat kan allemaal snel? Nou de thema’s in dit boek zijn ‘Elke dag makkelijk – snel eten op tafel dag in dag uit’, ‘Werkdagtoppers – gasten door de week, leuk!’, ‘Retro rapido – tijdloze favorieten in express-mode’, ‘Bed uit, aan de slag – halsoverkop-ontbijtjes’, ‘Quick quick slow – tijd sparen voor later’, ‘Race tegen de klok – geen tijd? geen probleem!’, ‘Instant tranquillizer – supersnel soul food’, ‘De betovering van overdaad – partijtje pronto!’, ‘Speedy gonzales – Mexicaanse momenten’, ‘Lunchpakket – eten om mee te nemen’, ‘Presto presto – instant Italiaans’, ‘Decemberhappen – vluggertjes voor de feestdagen’ en ‘Eerste hulp uit de kast – voor als je echt geen tijd voor boodschappen hebt’. Alle recepten natuurlijk in de echte Nigella stijl, denk dus maar niet aan calorien tellen, gewoon lekker eten zonder na te denken! Stap-voor-stap recepten, foto’s om je vingers bij af te likken… weer een heel lekker boek voor ware Nigella fans.

Titel: Nigella Express
Auteur: Nigella Lawson
Uitgever: Contact
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789025426088
Winkelprijs: 34,95
Klik op de cover van het boek om het boek te bestellen bij Bol.com!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

4 gedachten over “Nigella Express door Nigella Lawson”

 1. Veel van haar recepten zijn alleen te zien op haar engelse site http://www.nigella.com

  Je kan dit tegenwoordig vertalen door ‘Google Translate”

  http://www.google.com/translate_t?langpair=en|nl

  Bij translate a webpage kopieer je de url van het recept wat je wil vertalen van de site van nigella.
  Als je door de site van nigella.com naar andere pagina’s klikt dan moet je steeds google gebruiken om het opnieuw te vertalen.

  Google translate vertaalt misschien nog niet alles naar goed Nederlands, maar het is wel redelijk te volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.