Nigella Bijt

Nigella Bijt Als je de boeken hebt van Nigella Lawson is het ook de moeite waard om de dvd te bekijken. Met een aantal thema’s laat ze in haar programma makkelijke recepten de revue passeren. Ze laat alles duidelijk zien hoe ze het doet. Tevens laat ze ook zien waar zij haar inspiratie vandaan haalt. Een kamertje vol met kookboeken. Ze bewaard echt alles, zelfs kippenbotjes gaan de vriezer in want je kan daar nog een lekker soepje van maken. Leuk om te kijken als je ook van de boeken van Nigella Lawson houd.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Nigella Bijt”

  1. Ik ben een grote fan van Nigella en heb al haar boeken. Ook kijk ik regelmatig naar de dvd’s…soms gewoon als ontspanning of om een recept uit te proberen…welke tot nu toe allemaal gelukt zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.