Nigella Bijt door Nigella Lawson

De recepten uit de serie Nigella bites nu op papier… In dit boek geeft ze recepten voor het dagelijks ontbijt, troost-eten, tv-diner, partygirl, regenachtige dagen, kitschkoken, erfgoed, etentjes, het lange weekendkoken en tempelvoedsel. Dus echt voor allerlei gelegenheden. Zelf heb ik de paperbackversie in mijn bezit, hierin staan weinig foto’s van de gerechten wel is er voldoende ruimte om bij elk hoofdstuk aantekeningen te maken van tips je bijvoorbeeld net gezien hebt bij haar tv-serie. Leuk boekje, ze verteld veel over de gerechten en over haar overpeinzingen op culinair gebied.

Titel: Nigella bijt
Auteur: Nigella Lawson
Uitgever: Contact
Verschijningsjaar: 2002
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover om het boek te bestellen bij Bol.com!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.