Nieuwe Wokgerechten door Piet Huysentruyt

Nieuwe wokrecepten Piet Huysentruyt Het tweede wokkookboek van Piet Huysentruyt. Na het wokkookboek “Alles in de Wok” heeft Piet Huysentruyt opnieuw geëxperimenteerd met nieuwe wokgerechten en deze verzameld in dit kookboek. Meer dan 100 snelle, lekkere en eenvoudig te bereiden recepten met foto’s om bij te watertanden. Piet Huysentruyt is in Nederland nog niet bekend, al vind je zijn boeken steeds meer in de boekhandel, zoals bijvoorbeeld de kookbijbel. Bij onze zuiderburen is Piet Huysentruyt bekend van zijn tv-programma’s op VTM zoals SOS Piet, waar hij de helpende hand biedt aan mensen waarvan bepaalde gerechten altijd mislukken en de Perfecte Keuken.

Titel: Nieuwe wokgerechten
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: (16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)