Nest

nest magazineDeze special van Nest staat vol met feestrecepten. 16 menusuggesties – van het hapje tot het koffiekoekje. Verdeeld in hapjes, voorgerechten & soepen, hoofdgerechten, bijgerechten, nagerechten en bij de koffie krijg je heel veel feestelijke recepten. Maak als hapje bijvoorbeeld een mini quiche met erwten en krokante pancetta, als voorgerecht tonijn met een sesamkorstje, het hoofdgerecht wordt de gebraden kalkoen met twee vullingen en veenbessensaus met als bijgerecht spruitjes met hazelnoten dan natuurlijk een kerstpudding als nagerecht en als je dan als je echt nog ruimte hebt panforte voor bij de koffie. Dit is maar een voorbeeld maar je kan natuurlijk veel meer combinaties maken met de recepten uit deze Nest special.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.