Natural Basics door Friedrich Bohlmann & Martina Kittler

Natural Basics Natural Basics is een kookboek met alles wat je moet weten voor een goed leven en een goede voeding. Alles in dit kookboek draait om natuurlijke en biologische ingrediënten. Het boek heeft een lange inleiding met alles over voeding, over bespoten en onbespoten producten, over salmonella en bse. Maar ook over laboratorium weetjes over cadmium, nitraat en meer. Daarna komen de recepten, met ook veel tips tijdens elke inleiding van het hoofdstuk. Recepten voor vegetariërs, de traditionelen, de rauwkostfans, de homemade-experts en de zoetekauwen. Aan het eind van het boek worden er enkele pagina’s gewijd aan merken en logo’s van biologische producten. Dit boek is echt een boek voor iemand die een kijkje wil nemen in de biologische keuken.

Titel: Natural basics
Auteur: Friedrich Bohlmann & Martina Kittler
Uitgever: The House of books
Verschijningsjaar: 2002

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.