Modern Classics door Donna Hay

Modern Classics Donna HayIn het eerste Modern Classics kookboek van Donna Hay komen verschillende technieken aanbod. Hoe maak je de lekkerste soep, salades of hartige taarten. Maar ook meer over hoe je braad en stooft, hoe je rijst kookt. Elk hoofdstuk heeft een basisrecept, me stap voor stap foto’s en uitleg, hoe je bepaalde klassiekers maakt en simpele en snelle recepten. Alles vormgegeven in het typische Donna Hay format. Samen met het Modern Classics 2 boek heb je een goede basis in je boekenkast!

Titel: Modern Classics
Auteur: Donna Hay
Uitgever: Sanoma Uitgevers
Verschijningsjaar: 2003

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.