Modern Classics 2 door Donna Hay

Modern Classics 2 Donna HayHet bakboek van Donna Hay! Koekjes, biscuitjes, plaatgebak, gebakjes, cakes, desserts, warme toetjes en taarten, alles komt aan bod in dit boek. Stap-voor-stap leer je een chocoladetruffelcake of vanille-ijs maken. Wil je een indrukwekkende cake of dessert op tafel zetten zonder veel moeite, dan zijn de recepten in dit boek helemaal perfect en wil je snel iets lekkers op tafel zetten dan zijn er bij elk hoofdstuk een aantal snelle & simpele recepten. Alles wordt duidelijk omschreven met mooie foto’s van het resultaat. Een fris kookboek met alle favorieten van toen en nu maar dan op een nieuwe manier gepresenteerd.

Titel: Modern classics 2
Auteur: Donna Hay
Uitgever: Sanoma
Verschijningsjaar: 2004
ISBN: 9789058551498

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.