Mini Basics Noodles door Sebastian Dickhaut

Noodles Mini Basic Sebastian DickhautEen mini basic kookboekje helemaal gericht op de noodles. Wat versta je onder noedels? De pasta’s, de noedels zoals eiernoedels en glasnoedels en ook mie. Dus met het boekje noodles heb je al verschillende recepten in huis. Na wat meer uitleg over de noodle kan je beginnen met koken van een pasticcio funghi tot jiaozi met garnalen. Je kan het allemaal vinden in dit boekje. Soms hele korte recepten, soms uitgebreide stap-voor-stap recepten en soms een recept met een foto. In ieder geval duidelijke receptuur en leuke weetjes over de noodle! In ieder geval kan je met een noodle-recept weer een succesvolle maaltijd op tafel toveren.

Titel: Mini Basics Noodles
Auteur: Sebastian Dickhaut
Uitgever: The House of Books
Verschijningsjaar: 2002
ISBN: 9789044306231

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.