Mijn Keuken van de Zon door Virginie Besancon

Mijn keuken van de zon Virginie BesanconHet kookboek ‘Mijn Keuken van de Zon’ van Virginie Besancon staat vol mediterrane recepten en nog allen vegetarisch ook! Hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten, kleine gerechten, salades, en desserts alles komt aan bod. Bij de recepten wordt vooraf een weetje gegeven over een bepaald ingredient, of waarbij je een recept erg lekker bij kan eten. Het kookboek is lekker kleurrijk gefotografeerd en de bladwijzerlintjes maken het boek nog vrolijker. Dus hou je van mediterraans en ben je vegetarisch? Dan hoort dit boek zeker op je boekenplank!

Titel: Mijn keuken van de zon
Auteur: Virginie Besancon
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9789058975270
Winkelprijs: 16,95
Klik op de cover van het boek om het boek te bestellen Bol.com!

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.