Mijn Italiaanse Keuken is een Feest door Antonio Carluccio

Mijn Italiaanse keuken is een feest Antonio CarluccioOok een Italiaans feestje in je keuken? Antonio Carluccio’s keuken is al een feest. Tradities, geheimen en recepten om ook een Italiaans feest in je keuken te maken deelt Antonio Carluccio met je. Antipasti, primi, piatti infornati e fritti, secondi – carne, secondi – pesce, vegetali e contorni en formaggi en dolci zijn de hoofdstukken in dit boek, voor elke gang voldoende recepten. Denk aan Fritelle di Zucchini ( Gebakken courgettesnippers, Stinco al Forno (gegrilde kalfsschenkel) of Pere al Vino Bianco (peren in witte wijn), het water loopt je al in de mond bij het lezen van deze recepten. Begeleid met foto’s uit Italië en verhalen over Italië wordt dit kookboek al een feest om te lezen!

Titel: Mijn Italiaanse keuken is een feest
Auteur: Antonio Carluccio
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2000
ISBN: 9789021595627

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.