Miele Bakken, Braden en Grilleren

miele, bakken, braden en grillerenHeb je een Miele combimagnetron dan ken je dit kookboek vast. Dit kookboek kreeg je namelijk bij de aanschaf van een Miele combimagnetron en leert je optimaal gebruik te maken van de combimagnetron. Warme hapjes, eenpansgerechten, braadvlees en strudeldeeg, dit zijn een aantal van de vele hoofdstukken die aan bod komen in dit kookboek. Korte recepten, voorzien van de voedingswaarde en de instellingen van de combimagnetron, soms vind je van de gerechten een foto in dit boek. Leuk om ideetjes in op te doen om zo je combimagnetron optimaal te gaan gebruiken.

Titel: Miele bakken, braden en grilleren
Verschijningsjaar: 1995
In opdracht van: Miele

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.