Met Meus en Vork door Jeroen Meus

Met meus en vork - jeroen meus Rock ’n Roll in de kookpannen? Dat kan met dit boek van de Vlaamse tv-kok Jeroen Meus. In zijn programma op VTM Met Meus en Vork laat Jeroen zien dat koken niet per definitie saai hoeft te zijn. Nieuwe originele gerechten gebaseerd op een ‘standaard’ recept, je kan ze in dit boek vinden.

Je hoeft voor de gerechten geen keukenwonder te zijn, of een kookopleiding gevolg te hebben, de recepten zijn makkelijk te volgen. Bij de recepten een tip van Jeroen. Met soepen, slaatjes, vis-, en vlees-gerechten, veggies en desserts kan je voor iedereen wat wils koken! De Vlaamse Jamie Oliver, al wil hij zo niet genoemd worden.

Titel: Met Meus en vork
Auteur: Jeroen Meus
Uitgever: Van Halewyck
Verschijningsjaar: 2005
ISBN: 9789056176587

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.