Meer Recepten Uit De Snelle Keuken door Ainsley Harriott

Meer recepten uit de snelle keukenRecepten van de TV serie Gourmet Express zijn weer verzameld in het 2de deel van Recepten uit de Snelle keuken. Ainsley Harriott maakt weer snelle en makkelijke recepten. Een reden die hij hiervoor heeft dat in deze snelle wereld een gezonde maaltijd het steeds meer gaat verliezen van de fastfood en kant-en-klaar maaltijden. Ainsley wil laten zien dat gezond koken ook op een makkelijke en snelle manier kan, maar bovenal veel lekkerder kan zijn!

Er worden veel verschillende recepten behandeld in de hoofdstukken snack attack, Eerst een soepje, hoofdgerechten, bijgerechten, sauzen & relishes en zoet & drankjes. Voor elk wat wils. Een mooi boek met mooie foto’s.

Titel: Meer recepten uit de snelle keuken
Auteur: Ainsley Harriott
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2003
Winkelprijs: 7,99

(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)