McDonald’s Kitchen

Andy Mc DonaldMcDonald’s Kitchen, de naam doet vermoeden dat het programma zou gaan over een kijkje in de keuken van MacDonalds (die van de grote M) Maar het is totaal niet het geval, de naam is gebasseerd op de naam van de kok Andy McDonald. Samen met Bas Westerweel laat hij zien dat vegetarisch eten erg lekker en smakelijk kan zijn. Andy kookt met de assistentie van Bas Westerweel voor een notaire vleeseter. De notaire vleeseter is vaak verrast dat vegetarisch erg lekker kan zijn. Men laat ook reportages tussen door zien over biologische producten en dergelijke. Een aanrader om te kijken, het is een leerzaam programma, leuke presentatie! Wil je alle afleveringen nog eens bekijken? Dit kan via internet, Klik hier voor een overzicht!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.