Margriet Makkelijk Warme Winter

Warme winterOok Margriet heeft een heleboel recepten in de loop der tijd verzameld. De lekkerste winterrecepten heeft Margriet verzameld in het kookboek warme winter. Heel veel recepten die verrassend, en vooral makkelijk zijn. Het boek is verdeeld in de volgende onderdelen: makkelijk voor doordeweeks, makkelijk voor in het weekend, makkelijke feestrecepten en makkelijk bij de koffie en thee. Recepten met ingrediënten die makkelijk verkrijgbaar zijn in de winter. Met mooie foto’s, duidelijke receptuur en leuke weetjes is dit een compleet kookboek voor de donkere dagen.

Titel: Margriet makkelijk – warme winter
Uitgever: Tirion
ISBN: 9789043901482
Verschijningsjaar: 2000
In opdracht van: Margriet

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.