Man in de Keuken door Bill Granger

Australische chefkok Bill Granger geeft met dit boek de oplossing voor mannen (en vrouwen) die een druk leven leiden en geen tijd hebben om te koken. Man in de Keuken heeft eigentijdse recepten die eenvoudig zijn maar ook chique, maar bovenal makkelijk en snel te maken zijn. Elk recept is mooi gefotografeerd door Petrina Tinslay, hebben ‘serveer hierbij’ tips en een duidelijke instructie. Met heerlijke recepten voor ontbijt, lunch, theetijd en diner. Ben je benieuwd waar Bill zijn inspiratie vandaan haalt? Neem dan een kijkje in het hoofdstuk Bill’s bibliotheek. Bill Granger heeft zijn vak geleerd uit verschillende kookboeken. Wellicht schuilt er dus in ieder van ons toch ergens een kok!

Titel: Man in de keuken
Auteur: Bill Granger
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2003
Winkelprijs: 19,95

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.