Maak Het Lekker Met Kaas

Maak Het Lekker Met KaasMaak het lekker met kaas is een kookboekje wat is uitgegeven door het Nederlands Zuivelbureau. In dit boekje vind je ongeveer 100 recepten uit 12 Europese landen. Kaasrecepten uit de Benelux, Italië, Groot Brittannië, Duitsland, Griekenland, Frankrijk, Denemarken en Spanje, in deze recepten is wel een vertrouwd ingredient de Nederlandse kaas. Een boekje met veel variatie.

Titel: Maak het lekker met kaas
Uitgever: Inmerc
Verschijningsjaar: 1991
In opdracht van: Het Nederlands zuivelbureau

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Maak Het Lekker Met Kaas

  1. Grappig om ook dit boekje hier op de site tegen te komen. Ik heb een hele reeks boekjes uit deze serie van het Zuivelbureau en ik heb ze echt al jaren. Ik denk dat dit boekje misschien wel 20 jaar oud is maar het blijft een heerlijk boekje om uit te koken.
    Bij mij na al die jaren nog steeds populair in dit specifieke boekje zijn de gevulde courgette, de gevulde aubergine, en de shepherd’s pie. Maar ook als ik weer eens iets ‘nieuws’ wil val ik toch vaak terug op één van de boekjes van het Zuivelbureau. De gerechten zijn makkelijk te maken en daardoor over het algemeen ook geschikt voor de drukkere werkdagen. Ook vind ik het altijd prettig als recepten goed geïllustreerd zijn want het is plezierig om niet alleen te lezen maar ook te zien wat je gaat maken 🙂

Reacties zijn gesloten.