De Origineel … Keuken – Lonny

lonny balinese lonny indonesische lonny thaise
Een serie van 3 dvd’s waarvan 2 dubbel dvd. Lonny Gerungan laat recepten zien uit diverse keukens. De tvserie “De Reistafel” is eindelijk op dvd. Lonny en zijn assistente Sandra Masmeijer nemen je mee op een culinaire reis door Indonesie en Thailand. Op de dvd ‘De Origineel Indonesische keuken’ zie je in 13 afleveringen de mooiste plekken van Indonesie en bereiden Lonny en Sandra de bekendste en populairste gerechten uit de Indonesische keuken. Een vervolg op Origineel Indonesische Keuken is de serie de Origineel Balinese Keuken. In 6 afleveringen zie je de culinaire historie van Bali, het geboorte-eiland van Lonny. Voor het tvprogramma is Lonny ook op zoek gegaan naar de authentieke keuken van Thailand, het land van de glimlach. In 10 afleveringen zie je de historie en cultuur van Thailand. Hij laat je kennismaken met bekende en onbekende gerechte van de Thaise keuken en laat je ook een stukje van het land zien. Een dvdserie om bij te watertanden en te genieten van de mooie beelden.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.