Lidya Winkel’s Kookboek

Lidya Winkel's Kookboek - Wina BornOnder leiding van Wina Born zijn de culinaire artikelen 5 jaar na haar fatale ongeluk in 1964 verzameld. Het zijn culinaire artikelen die zijn verschenen in kranten. De recepten zijn onderverdeeld in verschillende menu’s voor de vier jaargetijden. Verschillende recepten worden opgeluisterd door een vooraf van Lidya, over het gerecht, korte anekdotes en weetjes. Er zijn geen foto’s te vinden in dit boek, maar wel illustraties van Loes van Galen. Een kookboek om eens rustig door te bladeren of om naar te kijken, je wordt al vrolijk van de kaft.

Titel: Lidya Winkel’s Kookboek
Auteur: Lidya Winkel
Uitgever: De Bezige Bij
Verschijningsjaar: 1969

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.