Libelle Proeven

Libelle ProevenLibelle Proeven is een special van de Vlaamse Libelle en verschijnt elk seizoen. In dit nummer (maart 2007) is het thema “Heerlijk Lentekoken”, 59 recepten in dit thema, zoals recepten voor de lentebrunch, nouvelle cuisine: koken met soja en supersappen. Ook staan er culi-reportages in over serviezen, Vietnamees koken met Quyen van Little Asia en eetcultuur: eten in het museum, tevens vind je er ook vaste rubrieken zoals Hits & Hints, Basics, in dit nummer de Tarte Tartin en Risottoballetjes, Uitgelezen: de nieuwste Culiboeken en Spirits: wijn etcetera’s.

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.