Libelle Proeven

Libelle ProevenHeb je ook al de nieuwe Libelle Proeven in de kiosk gezien? Het 1e nummer van 2008 heeft een metamorfose ondergegaan en is gestoken in een luxe jasje. Gedrukt op ‘glossy’ papier, nog dikker, nog meer recepten en meer wijntips! In dit nummer meer over onder andere brood bakken, 5 spannende pasta recepten en lekkere rollades. In de rubriek stap-voor-stap zie je hoe je in stappen een oosterse vispate maakt of hoe je een lamsbout bereidt. Kijk mee met chocolatier Nicolas Vanaise van Yuzu Gent, met chef Peter Aesaert van Hof ter Leie of chef Khem. Lees ook de rubrieken: dit seizoen, spirits en uitsmijter. Meer lezen ga snel naar de kiosk, het is zeker de moeite waard om als Nederlandse kookliefhebber een bezoekje aan BelgiĆ« te besteden om Libelle Proeven te bemachtigen.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)