Libelle Proeven

plaatjeHet allerlekkerste feestkoken, dat kan je met de 81 recepten uit de Libelle Proeven van november 2007. 6x sate, 6x soep, 6x sorbet & granita, 6x rauw en 6x garneren met deze recepten heb je gegarandeerd een goed kerstmenu. Ook kan je verrassende gerechten op tafel toveren met de recepten uit de reportages het vooraf menu, truffel als troef, toveren met kant-en-klaar deeg, feestbeesten! van garnaal tot kreeft, cranberry’s vrolijk en verrassend en droomdesserts in winters wit. Heb je nog niet voldoende inspiratie? Libelle Proeven heeft de leukste foodie sites van Belgie op een rijtje gezet. Bij feest hoort een schuimwijn (mousserende wijn), Libelle Proeven heeft er 8 op een rijtje gezet en naast deze 8 schuimwijnen ook de leukste wijncadeaus uitgezocht. De laatste culiboeken zijn gelezen en over de leukste staat een verslag. Genoeg leesvoer weer in huis met deze Libelle Proeven!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.