Libelle Proeven

Libelle ProevenDe Vlaamse Libelle komt regelmatig uit met verschillende specials, een ervan is Libelle Proeven en dit draait natuurlijk om het lekkerste van het lekkerste op culinair gebied. Dit nummer heeft de heerlijkste herfstrecepten met kastanjes, noten, pompoen en pastinaak. Bij de herfst horen natuurlijk ook gerechten met appels en peren met recepten voor een gesloten appeltaart en pannenkoeken met peertjes. De culinaire trip gaat naar London, Libelle Proeven heeft de adressen om bij te watertanden en te likkebaarden. In portret is Mashuk Rahaman van restaurant Saffraan uit Antwerpen. Mashuk geeft ook het geheim van 4 gerechten prijs. De basics zijn brownies en uienconfit. Libelle Proeven moet je gewoon lezen, er staan zoveel leuke onderwerpen in!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.