Elke Dag Een Feest

Libelle - Elke dag een feestFeestje?! Heb je geen ideeën voor een leuk feest? Libelle wel. Allerlei ideeën voor een fantastisch feest zijn verzameld in dit feestboek. Vanaf de uitnodigen, het bereiden van de hapjes en buffetten tot de laatste voorbereidingen, Libelle helpt! Hoe organiseer je een feest? Je krijgt allerlei handige checklists, richtlijnen voor hoeveelheden drank en eten en meer. Daarnaast allerlei recepten voor een kinderpartijtje, paasbrunch of verjaardag met ook nog allerlei suggesties voor leuke activiteiten. Daarnaast is ook de aankleding van het feest belangrijk en krijg je de beste tips voor het maken van uitnodigingen en menukaarten, leer je de tafel op verschillende manier aan te kleden en krijg je een cursus servet vouwen. Een onmisbaar feestboek!

Titel: Elke dag een feest
Uitgever: Sanoma Uitgevers
Verschijningsjaar: 2003
In opdracht van: Libelle

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)