Leven & Koken als Piet in Frankrijk door Piet Huysentruyt

Leven & koken Piet Frankrijk Huysentruyt, Piet Huysentruyt & Smedt, F.Al jaren woont Piet Huysentruyt in de Franse streek Ardeche. Hierover heeft hij nu een boek geschreven, over de geneugten van het goede leven in Frankrijk. Een verhaal in vier seizoenen, de mooie herfstkleuren, de jacht en slacht in de winter, de ontluikende natuur in de lente en het rijpe fruit in de zomer. Daar kan je veel over vertellen en ook goed tonen met veel foto’s. Maar natuurlijk zou Piet, Piet niet zijn als hij geen recepten heeft in zijn boek. Met verse groenten, kruiden en fruit uit zijn eigen tuin en producten van de markt maakt Piet Huysentruyt weer de heerlijkste gerechten, en die wil je natuurlijk wel proeven! Met 140 recepten is er keuze genoeg om te proeven. Waan jezelf even als ‘Piet in Frankrijk’ met dit kookboek.

Titel: Leven & koken als Piet in Frankrijk
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Standaard
Verschijningsjaar: 2004
ISBN: 9789002214271

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.