Lekker Thuis door Koken met Piet & Mimi

Lekker thuis / Koken met Piet en Mimi Lekker Thuis is een programma wat dagelijks op VTM in België te zien was. Piet Huysentruyt kookt hier naar hartelust. De recepten uit de serie zijn gebundeld in een aantal kookboeken. In het deel koken met Piet en Mimi naast de recepten van Piet Huysentruyt ook gezondheidstips van Mimi Smith. De recepten van Piet zijn verschillende salades, soepen, handige voorgerechten, vlees, wild, gevogelte, vis, eenpansgerechten en nagerechten, gebak en aanverwanten. De recepten zijn duidelijk omschreven en mooi gefotografeerd. Elk recept wordt vooraf gegaan door een voorwoord van Piet over het gerecht zelf, of over zijn belevenissen met dit gerecht. Met de kookboeken uit de serie van ‘Lekker Thuis’ neem je een kijkje in de Belgische keuken, en ook in keukens daarbuiten. Je krijgt net even weer de feeling van zie je wel het is allemaal best wel makkelijk het koken!

Titel: Lekker Thuis – Koken met Pet & Mimi
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Standaard Uitgeverij
Verschijningsjaar: 1998

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.