Lekker Thuis Jubileumeditie

plaatjeNa de 6 succesvolle Lekker Thuis kookboeken werd het tijd voor een dubbeldikke jubileumeditie. In deze jubileumeditie zijn de lekkerste recepten verzameld uit de eerder verschenen delen van Lekker Thuis. Meer dan 200 recepten met makkelijk verkrijgbare ingredienten van de hand van Piet Huysentruyt zijn te vinden in dit kookboek. Verdeeld in aperitiefhapjes, soepen, voorgerechten, slaatjes, vis, vlees, wild & gevogelte en desserts krijg je de recepten gepresenteerd op de welbekende Huysentruyt manier: kort, bondig en duidelijk. Alle recepten worden vooraf gegaan door een anekdote of wetenswaardigheid en veel recepten zijn voorzien van een foto. Onmisbaar voor iedere fan van het kookprogramma Lekker Thuis van VTM en/of Piet Huysentruyt.

Titel: Lekker Thuis – Jubileumeditie
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Standaard Uitgeverij
Verschijningsjaar: 2002

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)