Lekker Thuis door Feestelijk Koken met Piet Huysentruyt

plaatjeSpeciaal voor de feestdagen is in de serie Lekker Thuis het deel ‘Feestelijk Koken met Piet Huysentruyt’ verschenen. Aperitiefhapjes, soepjes, slaatjes, pasta’s en andere voorgerechten, feestelijke vis voorgerechten, feestelijke vis hoofdgerechten, feestelijke wildschotels, feestelijke vleesschotel en desserts, alle recepten met net dat feestelijke tintje zijn van de hand van Piet Huysentruyt. Bijna elk recept is voorzien van een tip, wetenswaardigheid of anekdote en sommige gerechten zijn subliem gefotografeerd. Zeker een kookboekje voor de feestdagen.

Titel: Lekker Thuis – feestelijk koken met Piet Huysentruyt
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Standaard Uitgeverij
Verschijningsjaar: 2000

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.