Lekker Thuis door De 4 Lekkere Seizoenen van Piet Huysentruyt

plaatjeIn ‘De 4 Lekkere Seizoenen van Piet Huysentruyt’ uit de serie Lekker Thuis kookt Piet Huysentruyt met de producten uit de vier seizoenen zoals de titel al aangeeft.Het kookboek begint met het favoriete seizoen van Piet Huysentruyt ‘de herfst’ en herfst betekent volgens hem: wild, champignons, kolen en stamppotten. Dan volgt de winter met recepten voor bij een warm vuurtje: stoofpotten en worsten. Lente brengt een nieuwe wind in de keuken, koken net nieuwe worteltjes, spinaziescheutjes en asperges als laatste de zomer, terrasweer en barbecuetijd en tomaat, basilicum en olijven. Kortom een diversiteit aan recepten, makkelijk stap-voor-stap te volgen.

Titel: Lekker Thuis – De 4 lekkere seizoenen van Piet Huysentruyt
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Standaard Uitgeverij
Verschijningsjaar: 2001

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.