Lekker & Snel door Jill Dupleix

Van Australische afkomst en tegenwoordig wonend in Groot Brittannië, Jill Dupleix is een getalenteerd kookboekenschrijfster. Na jarenlang gewerkt te hebben als copywriter heeft ze de 2 favoriete bezigheden in haar leven, koken en schrijven, gecombineerd. Inmiddels zijn er 12 kookboeken onder haar naam geschreven. Naast het schrijven fotografeert ze tegenwoordig zelf haar gerechten! Dit boek Lekker & Snel is een uitgave met gebundelde recepten die eerder verschenen in de weekendeditie van The Times. Makkelijke en snelle recepten, met verschillende ingrediënten, van makkelijk en snel tot luxe gerechten. Je kan het in dit boek vinden. Een tip probeer de banaan met chocolade en walnoten uit de oven!

Titel: Lekker & Snel
Auteur: Jill Dupleix
Uitgever: Fontaine Uitgevers
ISBN: 9789059560017
Verschijningsjaar: 2002

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.