Lekker Snel door Rudolph van Veen

Rudolphs kookboek - lekker snel Rudolph van VeenWat wil je nog meer? Lekkere, snelle en makkelijke recepten van de eerste Life & Cooking tvkok Rudolph van Veen. Begin met slim inkopen met Rudolph’s tips en ga dan aan de slag in de keuken. Mooie foto’s, veel tips en gerechten met net dat beetje extra. Zoals het voorwoord zegt zou dit boek speciaal voor Irene Moors gemaakt zijn… maar natuurlijk voor iedereen die het net te druk heeft om een super uitgebreide maaltijd op tafel te zetten, maar ook voor iedereen die begint met koken en stap-voor-stap wil leren een lekker gerecht op tafel te toveren.

Titel: Lekker snel
Auteur: Rudolph van Veen
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2003
ISBN: 9789021537382

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.