Lekker Leven

Lekker LevenMeerdere supermarktketens hebben een magazine, zo ook Super de Boer met het magazine Lekker Leven. Het aprilnummer van 2007 gaat over genieten van het voorjaar! Met op-en-top Hollands – werelds koken met groenten van eigen bodem, ook de rubriek “doordeweeks” met makkelijke recepten voor zoals de naam al zegt de doordeweekse dag en de lekkerste lasagne. En ken je ook de zwart/wit rode poppetjes van Karin Luiten vanKoken.Blogo, Koken met Karin en haar eerste kookboek Koken met Karin? In Lekker Leven heeft Karin haar figuurtjes een vrolijk kleurtje gegeven met haar moederdagcadeau, recept voor koninginnemuffins en hoe kweek je tuinkers in de rubriek Alles Kids…

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.