Lekker Leven 2-2008

lekker levenBijna Pasen! Lekker Leven nummer 2 staat daarom helemaal in het teken van dit familiefeest. Maak zelf van pasen een vrolijk familiefeest met lekkere brunchgerechten, verstop eieren en laat de kids ‘paparazzi’ spelen en laat ze daarom met een wegwerp camera het hele feest vastleggen. Bij pasen horen natuurlijk ook eieren, het liefst hardgekookt en beschilderd, maar een luxe ei is ook welkom. Daarom krijg je van Lekker Leven allerlei recepten voor een luxe eitje, zoals een pikant eitje met chorizo en paprika en een geklutst ei met tomatensalsa. De stol hoort ook bij pasen, in de rubriek komt een bakker aan het woord en gaat het over de welbekende stol. Ook Karin laat de eieren met pasen niet links liggen en heeft allerlei weetjes en recepten voor de kids. Voor de rest in dit nummer allerlei ideeën voor de doordeweekse maaltijd en leuke ideeën om te gaan doen. Reden om weer langs de Super de Boer te gaan!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)