Lekker Leven

Lekker levenEen gezellige kerst 2007… en alles lukt! Dat is zoals Lekker Leven magazine van Super de Boer het zou willen zien. Daarom ook verschillende thema’s met elk heerlijke recepten. Recepten voor een stralend kerstontbijt, het meeneemkerstdiner, 4x een driegangenmenu, gezellig gourmetten en snacks voor een gezellige oudejaarsavond. Laat alle stemmen verstommen met de hapjes van zoete witte kerst, een kerstpavlova, pannacotta met kokos en limoen of kerstbubbels met wit fruit en citroensorbet. De kerstkids maken zelf een kinderkerstmenu van drie gangen en hebben de leukste dingen om zelf te knutselen. Sta gewoon even stil… er is weer een jaar voorbij!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.