Lekker Leven

lekker levenNog geen kerstnummer van Lekker Leven maar alles rondom Sinterklaas! Met makkelijke sintrecepten zoals borstplaat, taaitaai en een suprisetaart met chocokruidnoten. Karin heeft in haar rubriek ‘Alles Kids’ lekkere recepten voor zwarte pieten cakejes en kruidnootjes en zelfs voor een bordje poep! Maar dat is natuurlijk bedoeld als suprise! Speciale chocolade recepten ‘poire belle helene en kip met chocola’ staan er in dit nummer. Vergeten groenten is broeivet, een piepjonge vedsla met een lichte notensmaak.Voor de zalmliefhebber 6 recepten van gemakkelijk tot gevorderd. Weer een reden om langs Super de Boer te gaan en dit nummer snel te halen!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.