Lekker Leven

lekker levenHerfst ruik je en proef je! Zeker in dit oktobernummer (2007) van Lekker Leven. Leuke tips waar je de beste wandelroutes kan vinden op internet voor een lange boswandeling. De beste herfstrecepten zoals de pizza met paddenstoelen en herfstsalade. Dit is ook het oogstseizoen voor de appels en peren en daarmee kan je ook koken. Dat weet ook Lekker Leven en ze pakken uit met recepten voor kalfsoester met rauwe ham en peer, pompoensoep met appel en kaneel, stoofpeertjes en de snelle perentaart. Naast appel en peren zijn ook de uien weer vers van het land. Daarmee maak je de lekkerste uienchutney, uiensoep of geroosterde zoete uien. Verder in dit nummer: Karin heeft de leukste herfstvakantietips voor de kids, hoe maak je een pompoen schoon in 4 stappen, kerngezond de koude maanden door en in de vaste rubriek vergeten groente is de savooiekool aan de beurt! Hup naar de Super de Boer voor een exemplaar van de Lekker Leven!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.